Helgfrågan v 17

Torsdagskväll och snart helg, superskönt med lite kortare arbetsvecka. Mias helgfråga handlar om nomineringarna till Årets bok: Vad tyckte du om nomineringarna? Var det rätt böcker? Vilken bok saknade du? Bonusfrågan: Hur många av dessa har du läst?

Vet inte vad jag ska tycka, inte läst mer än två av dem: Mörkret och Silvervägen. Mörkret var helt ok och Silvervägen gillade jag stämningen i, men årets bok? Nja jag vet inte. Jag saknar flera bland annat Små eldar överallt av Celeste Ng som jag tyckte var bra.

14 reaktioner på ”Helgfrågan v 17

    • Blandat är bra, läser lite mer nytt men äldre böcker ibland. Mörkret var helt ok. Men inte årets bästa, lite för tidigt att utse det redan nu men Små eldar överallt är en av de som jag tyckt mest om så här långt i år.

    • Kul att du har läst båda. Visst är det så att smaken är olika och så ska det ju vara, blir trist annars. Jag tyckte kanske lite mer om Silvervägen men Mörkret var helt ok.

  1. Inte läst någon av dessa nomineringar och engagerar mig nog inte så mycket i det. Väljer böcker ur andra genrer i första hand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.