Söndagens smakbit: Trollsländan

Söndag och som vanligt kan en dela med sig av en smakbit från boken som läses. Astrid Terese på bloggen Betraktninger håller i trådarna denna vecka.

Som vanligt håller jag på med flera böcker som jag läser parallellt. En av dem är Trollsländan av Michel Bussi som jag lyssnar på. Det är första boken som jag läser av författaren. Den har börjat spännande, hoppas att det fortsätter så och att den är bra. Smakbiten kommer från slutet av kapitel 3.

Hela upplägget stank av lögn. Emilie rusade i väg och paketet i Mariams hand var en tidsinställd bok. Marc skulle aldrig ha låtit henne gå på det viset. Pojken var alldeles för naiv, för godtrogen. Mariam kunde fortfarande inte avgöra om den unga kvinnan som ny flydde från honom var hans syster, hans fru, hans älskarinna eller hans vän. Hon kunde inte lista ut vad det var som band dem till varandra, men hon var säker på att Emilie bara hade en sak i huvudet.

Ha en trevlig söndag!

Annonser

26 reaktioner på ”Söndagens smakbit: Trollsländan

  1. Jeg fikk lyst til å lese denne boken. Det er et par bøker av Michel Bussi som finnes på norsk. Den ene kommer ut i år (Tiden er en morder), så den skriver jeg ned 🙂
    Ha en riktig fin søndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.