Helgfrågan v 19

Torsdagskväll och helg (japp, långledig ;)) dags för Mias helgfråga: Kan du känna dig stressad över alla nya böcker som kommer ut?

Nej det gör jag inte. Kanske för att det finns mycket som jag inte vill. Eftersom jag jobbar med böcker och boktipsande är en del av jobbet så läser jag så mycket som det går men inser förstås att jag inte kommer att kunna läsa allt. Och som sagt det finns mycket som inte lockar. Det jag vill läsa blir (förhoppningsvis) läst förr eller senare. Men jag kan känna att mer lästid vore inte fel. När en jobbar heltid så räcket inte tiden och orken alltid till, men sånt är livet. En får prioritera och ta det som det kommer.

Bonusfrågan: Har du något avslappningstips? Det kan ju vara lite olika vad som får en att slappna av och så beror det på dagsformen och tidpunkten. Men läsning och att lyssna på böcker kan vara avkopplande och kolla på tv-serier. Avslappningsövningar kan också funka. Brukar försöka tänka på andningen lite extra, för när det är mycket runt en så kan det bli så att en spänner sig omedvetet. I alla fall är det så för mig.

Annonser

18 reaktioner på ”Helgfrågan v 19

  • Ja andningen är a och o. Det kan vara samma för mig ibland, andra gånger går det att läsa fast jag är stressad. Har mycket med när var hur och dagsformen att göra.

  • En sak i taget är min melodi, funkar inte alltid att göra så i jobbet, men försöker göra det så mycket som det går..oj, då har du att göra med dina böcker och biblioteksböckerna därtill? Jag kommer nog inte att läsa alla mina böcker hemma, en del lockar inte….

 1. Aldrig stressad över böcker, det finns gott om annat att stressa upp sig över 😉
  Andningsövningar är bra. Jag gjorde mycket sådant på toaletten på jobbet ett tag när allt var överj-ligt stressigt. Tack och lov mindre sådant nu när man jobbar på storbolag 🙂

  • Ja eller hur, alltid finns det något en kan stressa upp sig över 😉

   Visst är andningsövningar bra, tufft att ha haft det sådär, skönt att det lättat med storbolaget 🙂

  • Det finns väldigt mycket böcker som lockar mig också, men det finns också sånt som jag inte är sugen på och det är ganska skönt, en kan ju inte hinna läsa allt. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.