Tankar om sommarläsningen

 

Snart är juni här och jag har insett att det bara är några veckor till första semesteromgången (delar upp den i två). Och jag har börjat fundera lite smått på läsningen. Jag tänker läsa det jag känner för i stunden, och inte planera läsningen, men det är roligt att fundera över eventuella böcker. Gissar att jag kommer att läsa ganska blandat och det blir både fysiska böcker och ljudböcker parallellt. Ska resa en del men också vara på hemmaplan. Vad det kan tänkas bli för böcker under sommaren/semestern får jag återkomma till.

Har ni börjat fundera över sommarläsningen?

8 reaktioner på ”Tankar om sommarläsningen

  1. Jo, jag har börjat fundera lite över vad jag vill läsa i sommar. Vi brukar åka till landet och visserligen är det inte en lång sträcka men jag brukar ändå släpa med mig en rejäl bokhög för att ha valmöjligheter. Och sen finns det ju massor av böcker på landet också (svärmor bor där). Jag tycker att det är roligt att välja ut en hög men sen brukar det som sagt bli lite si och så med vad jag läser ändå. Det beror läshumöret vad jag känner för men en blandning allt möjligt brukar bli bäst.

    • Jag vill också ha massa olika böcker att välja mellan och släpar hem böcker jämt och ständigt böcker från jobbet. Och det kommer nog bli så inför semestern också. Läser oftast det jag känner för i stunden så en del böcker av alla hemsläpade faller bort och blir inte lästa. Men att ha mycket att välja mellan är halva nöjet. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.