Tisdagstrion: Amerikanska favoriter

Ugglan & boken  har startat en ny aktivitet: Tisdagstrion. Väldigt roligt då det är lite tomt efter Johannas topplista. Temat är amerikanska favoriter – passande då det är USA:s nationaldag på torsdag. Är på resande fot men har en stund över och passar på att svara.

1. Olive Kitteridge av Elizabeth Strout tyckte jag jätte mycket om när jag läste den. Mitt namn är Lucy Barton och Vad som helst är möjligt är också väldigt bra. Det är böcker som tål att läsas om.

2. Rage against the dyingav Becky Masterman är det flera år sen jag lyssnade på och den gav mersmak. Men som det är och blir så kommer det andra böcker emellan. Så en påminnelse till mig själv kan inte skada…

3. New Yorks gudar  och Tiga är guld av Lyndsay Faye tyckte jag var väldigt bra och det här är också en författare som jag tänkt läsa fler böcker av men ”glömt” bort…

29 reaktioner på ”Tisdagstrion: Amerikanska favoriter

  1. Fayes böcker har jag läst och tyckte också de var bra och ville fortsätta serien, men precis som du så glömde jag bort det. Tack för påminnelsen och för tips om de andra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.