Helgfrågan v 27

Torsdagskväll och på resande fot dags för Mias helgfråga: Har ni gjort en sommar läslista  eller tar ni bara en bok som ni känner för? Jag läser det jag känner för i stunden. Det finns förstås böcker som jag vill läsa men det kan bli helt andra. Just nu blir det mest ljudböcker och jag håller på med den här.

Bonusfrågan: Vad brukar du fastna för om du inte läser? Det brukar bli någon serie, har flera som jag följer, eller så surfar jag runt, läser bloggar och annat.

20 reaktioner på ”Helgfrågan v 27

  1. En katts resedagbok har jag på, *host*, grekiska. Har en halv fundering på om jag ska försöka ”läsa” den samtidigt som jag lyssnar på den engelska versionen som jag har sparat ner på Storytel. Wish me luck, ha ha!

  2. Jo, så är det ju, finns många påtänkta böcker, men så väljer man ändå det som lockar mest för stunden. Ibland vill man dessutom ta paus med vissa påbörjade böcker när annat intressant dyker upp… allt för att inte ta död på läslusten. 🙂

  3. Ljudböcker har jag lite svårt för. Jag somnar så lätt när jag lyssnar. En katts resedagbok läste jag nyss och blev inte så imponerad som jag trott att jag skulle bli.

    • Det är det många som säger att de gör, men om en gör annat samtidigt så gör man nog inte det.

      Det kan bli sådär med förväntningar. Jag tyckte att En katts resedagbok var fin, kanske inte det bästa jag läst i den genren, men helt klart läsvärd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.