Sol vind vatten – tisdagstrion

Tisdag och temat hos Ugglan och boken är sol, vind och vatten. Det blir förstås att nynna på Ted Gärdestads låt. Tre läsvärda kommer här.

Bortom solens strålar. Stark bok liksom de andra två delarna i serien. Jag tycker att en ska läsa alla.

Själarnas ö är en väldigt intressant bok som berörde mig mycket. Utspelas övervägande på Själö i finska havsbandet. 1890-talet och 1930. Om den tidens mentalsjukhus, vård och synen på galenskap. Moderskap. Makt. Kärlek. Vänskap.

Vindens skugga nämnde jag också förra veckan, men den är så bra så den förtjänar att vara med även idag. Lyssna på den om det är möjligt, Jonas Karlsson läser superbra!

28 reaktioner på ”Sol vind vatten – tisdagstrion

  1. Nu känner jag att jag blir lite förvirrad… Jag har letat som en tok efter Vindens skugga som e-bok eller i värsta fall ljudbok, men har inte lyckats hitta den. I alla fall inte på någon strreamingtjänst. Den finns ju som CD på biblioteket, som dock inte är aktuellt för mig, men är det den du menar?

    • Jag lyssnade på cd-boken och hade hoppats och gör det fortfarande att den skulle komma på någon streamingtjänst. Så ja det var det jag menade, och att det är svårt att få tag i ljudboken, orkar man med cd-boken så är det värt det till 200% 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.