Söndagens smakbit: Det grovmaskiga nätet

Söndag och som vanligt kan en dela med sig av en smakbit från boken som läses. Den här helgen jag inte gjort många knop, för varmt med +30 och uppåt….Men det ryktas om betydligt svalare väder i veckan, blir det så fryser en väl… Aldrig blir en nöjd 😉

Men nu till smakbiten som kommer från Det grovmaskiga nätet av Håkan Nesser. Det är den första boken i Van Veeteren serien. Smakbiten kommer nästan 3 timmar in i ljudboken. Med reservation för eventuella skrivfel då jag inte har tillgång till texten.

Han vaknade och mindes inte sitt namn. Säkert hade det hänt tidigare. Han hade ett minne från en annan morgon, men nu var det natt. Ett blekt månljus föll in över fotänden och över en gestalt som stod där.

Fler smakbitar finns hos Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna idag.

Trevlig söndag!

20 reaktioner på ”Söndagens smakbit: Det grovmaskiga nätet

  1. Kuslig situation, tack för smakbiten! Svalare låter toppen, då blir jag nöjd. Över 30 grader (som idag) är jag nog inte skapt för. 😉

    • Det är det, situationen alltså. Verkar som att det ska bli svalare, över 30 är inte min melodi heller, men det lär nog kännas om det blir så stort hopp… 😉

  2. Nei, vi klarer alltid klage – enten så er det for kaldt, eller for varmt, eller for vått, eller for tørt 😀 Jeg sitter inne i varmen, for nå er det for varmt for meg. Det er godt å kunne krype unna solen iblant.
    Ha en riktig fin sommersøndag!

    • Ja jag klagar nog på både värmen och så vidare, vill ha lagom vad nu det är 😉 Det är svalare inomhus så det blir det även här. Det har varit för varmt ute för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.