Helgfrågan v 39

Det duggar inte så tätt med inlägg här på bloggen och det beror på att det varit obeskrivlig mycket senaste tiden. Men nu är det dags att svara på Mias helgfråga: Hur gör ni för att visa tacksamhet? Det handlar om tävlingar och recex. Jag tar sällan emot resex så på det kan jag inte riktigt svara. Men vill jag visa tacksamhet för något så gör jag det och det kan ske på lite olika sätt beroende på sammanhanget.

Bonusfrågan: Har ni börjat känna av hösttröttheten än? Ja det har jag, men min trötthet är nog också relaterad till att det varit och är så mycket nu.

12 reaktioner på ”Helgfrågan v 39

    • Ja det blir oftast tufft när hösten sätter igång och Sverige legat ”nere” i flera månader…..Tror det kommer bli fortsatt hektiskt oktober och framåt också, men hoppas på lite lindring….

    • Hm, ja så kan det kanske vara. Det är svårt det där med recex för det är klurigt att helt komma ifrån att det förpliktar lite. Jag får sällan förfrågningar, tror att det beror på att jag tagit emot/begärt så sällan. De böcker jag skriver om är oftast låneböcker och då hamnar en i en helt annan sits och det passar mig bättre. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.