Helgfrågan v 41

Torsdagskväll och som vanligt dags för Mias helgfråga: Hur många sidor ger du en bok innan du ger upp? Det kan jag inte svara på för det beror på boken. Det har hänt att jag gett upp efter 20 sidor och efter att ha läst halva boken och antal sidor i det fallet beror på tjockleken. Funkar inte boken för mig så ger jag upp.

Bonusfrågan: Vad är din favoritefterrätt? Jag tycker om rabarberpaj, blåbärspaj och även äppelpaj är gott. Och choklad funkar i stort sett alltid.

22 reaktioner på ”Helgfrågan v 41

    • Det funkar jättebra till ”kaffe” dricker inte det men en kan visst ta det efter en stund. Äter jag det som efterrätt så brukar huvudrätten vara lättare, typ soppa, annars blir det för mastigt!

  1. Tänker också så att jag ger upp boken vi inte klickar. Och rabarberpaj! Hur kunde jag glömma det?! Känns som om det kommer bli efterrätt idag efter att surfat runt på alla helgfrågor…

    • Klickar en inte så är det lika bra att ge upp, finns ju så mycket böcker att läsa :). Ja en får en hel del tips på efterrätter, och det är ju inte dumt! Rabarberpaj och blåbärspaj är mina favoriter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.