Söndagens smakbit: Shatter

Härligt med ledig söndag efter att ha jobbat sex dagar. Ska ut och äta senare idag och läsning blir det inte så mycket, men hoppas det blir en del iaf.

Jag testar Audible, 30 dagars prövotid, och har börjat lyssna på den tredje delen, Shatter, i Michael Robothams serie om/med Joseph O`Loughlin. De två första delarna är översatta, Den misstänkte och Förlorad, men inte resten av serien. Boken har börjat väldigt spännande. Smakbiten kommer från början av boken. Med reservation för eventuella skrivfel då jag inte har tillgång till texten. Omslaget på boken jag lyssnar på ser lite annorlunda ut än det nedan.

Bild lånad från Wikipedia

There is a moment when all hope disappears, all pride is gone, all expectation, all fate, all desire. I own that moment. It belongs to me. Thats when I hear the sound, the sound of a mind breaking.

Fler smakbitar finns hos Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten som håller i trådarna idag.

Trevlig söndag!

Lista på Michael Robothams böcker som uppdateras allteftersom finns här.

27 reaktioner på ”Söndagens smakbit: Shatter

  1. Jeg hadde Storytel en stund men klarte ikke høre nok lydbøker til at det var verd det. Nå låner jeg lydbøker fra biblioteket gjennom en app og det passer meg utrolig mye bedre 🙂
    Ha en riktig fin søndag!

    • Låter bra. Det är viktigt att en hittar det som passar en 😉 Jag lyssnar mycket på ljudböcker och biblioteksappens utbud räcker inte riktigt till för mig så jag har Nextory. Audible skaffade jag för att jag ville fortsätta med några böcker/serier som inte finns på Nextory eller de andra tjänsterna. Kör med två ett tag så får jag se, det är bra att en kan avbryta när som 🙂

    • Ja det känns kul, gillar den här också. Väldigt spännande! Var i valet och kvalet om jag skulle skaffa en ljudbokstjänst till, behöver inte en till egentligen, men såg att förutom den här serien så finns det böcker av andra författare som inte översatts och inte finns på Nextory och då slog jag till. Blir spännande att höra hur du tycker att det är att läsa den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.