Söndagens smakbit: Fear the darkness


Söndag och som vanligt kan en dela med sig av en smakbit från boken som läses.

En av böckerna som jag håller på med är Fear the darkness av Becky Mastermann som jag lyssnar på. Det är den andra boken om den fd FBI agenten Brigid Quinn som är runt 60. Jag lyssnade på den första delen, Rage against the dying,för nästan sex år sen. Gillade den och tänkt att jag någon gång vill läsa fler böcker av författare. Och nu har det blivit av. Smakbiten kommer från kapitel 17. Med reservation för eventuella skrivfel då jag inte har tillgång till texten.

Was Tim lying about  something? Did he perhaps know some thruth about his son that he was keeping from Jackie? And what made him come home when I was there? If he knew, who told him?

Fler smakbitar finns hos Astrid Terese och bloggen Betraktninger som håller i trådarna idag.

Trevlig söndag!

32 reaktioner på ”Söndagens smakbit: Fear the darkness

  1. Tidligere gikk jeg mer tur med hunden min og da fikk jeg hørt mye mer lydbok. Nå får jeg snart rullestol og da kan jeg begynne å gå tur igjen. Da skal jeg høre masse lydbok! 🙂
    Ha en riktig fin søndag!

    • Det är trevligt att kunna lyssna på ljudböcker vid olika tillfällen. Jag gör det när jag pendlar, fixar hemma och ibland så gör jag det när jag inget annat gör. 🙂

  2. Det låter som en spännande bok. Jag känner inte till författaren, men litet annorlunda och extra kul att huvudpersonen inte är 30+ som så många andra i den här genren. Tack för smakbiten.

    • Den är spännande och ja det är roligt med en lite äldre kvinnlig karaktär. Behövs mer av det inom genren. Upptäckte författaren lite av en händelse och hon har skrivit flera böcker så det känns kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.