Böcker jag inte hann med 2019 – tisdagstrion

Temat hos Ugglan och Boken  är: böcker som jag inte hann med 2019. Det rör sig förstås om otaliga böcker, både nyare och ”äldre”. Så hur välja? Efter lite fundering blev det dessa tre:

Novellsamlingen Spelreglerna av Jonas Karlsson har jag länge tänkt lyssna på. Författaruppläsning (brukar vara suveränt bra). Varför det inte blivit av kan en ju undra….


Factfulness har stått på TBR listan sen den kom. Kanske kan det bli av i år?

The Firemaker är första delen i en serie av Peter May som stått ett tag i hyllan. Men har nu kommit så långt att jag bestämt mig för att lyssna på den. Ett litet steg framåt. Få se när det blir av.

 

22 reaktioner på ”Böcker jag inte hann med 2019 – tisdagstrion

    • Kul att du har den i hyllan. Jag kommer nog att lyssna, han gör så himla bra uppläsningar. Han gör ju egentligen det mesta bra. Sett honom live i några teaterföreställningar och det har varit superbra!

    • Ja han skriver bra, tyckt om det jag läst, om än olika mycket. Den här serien är lite äldre än de andra böcker som jag läst, så ska bli intressant att se hur den är…

  1. Spelreglerna var bland det första av Jonas Karlsson jag läste, och sen har vi hängt ihop, Jonas och jag. Factfulness är en sådan bok som jag verkligen, verkligen borde läsa, men aldrig tar mig an.

    • Han är bra på i stort sett allt! Jag har dragit lite på att läsa Spelreglerna för när jag läst den så har jag nog läst allt han skrivit. Jag känner lite likadant med Factfulness, men förhoppningsvis blir det av i år….

    • Låter bra! Brukar gilla Jonas Karlsson sätt att skriva och ja i stort sett allt jag läst, hört och sett så det känns som att jag kommer att gilla även den här samlingen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.