Söndagens smakbit: Bror


Söndag och som vanligt kan en dela med sig av en smakbit från boken som läses. Jag har jobbat sex dagar denna vecka och det är urskönt med ledig söndag. Läsning, avkoppling och lite fixande är det ”enda” som står på agendan. Som vanligt håller jag på med flera böcker. En av dem är Bror av David Chariandy, smakbiten kommer från s. 37.

 

Fler smakbitar finns hos Mari och bloggen Flukten fra virkeligheten som håller i trådarna denna vecka.

Trevlig söndag!

26 reaktioner på ”Söndagens smakbit: Bror

  1. Hei 🙂 Jeg må bare si fra at du har glemt to bokstaver da du la inn adressen til bloggen din på Flukten fra virkeligheten. Istedenfor bokdamen står det kdamen. Slik at man ikke kommer til bloggen din uten å skrive inn adressen for hånd.
    Jeg leser også alltid flere bøker om gangen. Noen ganger kan det til og med bli litt for mange bøker. Da må jeg sette igang å avslutte det jeg klarer 🙂
    Ha en riktig fin søndag!

    • Hej och tack för infon! 🙂 Jag har lagt in en ny länk (kunde inte ta bort den som inte stämmer) hoppas den nya fungerar. Ja det kan bli lite väl många ibland, särskilt när en som jag både läser och lyssnar. Det kan vara bokcirkelböcker, jobb och privatläsning blandat, en får försöka avsluta någon då. 😉

  2. Bra smakbit! Får mig att vilja läsa boken. Gripande historier vill jag gärna läsa. Tycker om när man får tänka och omvärdera sina egna problem i jämförelse med andras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.