Helgfrågan v 4

Torsdagskväll och dags för helgfrågan. Det är Evelina som står för den(utom Bonusfrågan, men den gick nästan på samma tema) skriver Mia.

Många böcker blir filmatiserade, vilka böcker skulle du önska blev film/tv-serie?

Tänker lite på Michael Robothams serie om psykologen Joseph O`Loughlin och tror även den fristående Liv eller död skulle kunna göra sig som film eller tv-serie. Likaså Lynda La Plantes serie om den unga Jane Tennison. Det finns ju redan om den äldre Tennison spelad av Helen Mirren. Men det är under förutsättning att det blir bra.

Bonusfrågan: Några böcker blir film 2020, är det någon du tänkt se? Jag har inte så bra koll på vilka böcker som blir film. Ser filmer oftast senare än de kommit. Många gånger väljer jag boken före filmen. Men det händer att jag ser filmen istället för att läsa boken. Får kanske veta lite mer om vilka böcker som blir film när jag kollar runt på era svar.

26 reaktioner på ”Helgfrågan v 4

  1. Känner inte till böckerna, men du har säkert rätt. 🙂
    Bio kan jag inte gå på längre pga öronsjukdom. Ser alltså inte heller filmer förrän långt senare, oftast om de sänds på svt e. tv4… vilket oftast betyder långt senare. 😉

    • Hm, det har jag nog, rätt alltså 😉 Vad tråkigt med öronsjukdom, jag brukar många gånger se filmer långt efter av diverse anledningar – svt är bra, skönt slippa reklamen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.