Helgfrågan v 5


Torsdagskväll och som vanligt dags för Mias helgfråga som kommer från Just nu – Just här.

Du är hemma hos någon  du tycker om och respekterar. Vilken bok skulle du vilja se på nattduksbordet? Hur skulle du reagera om personen inte hade några synliga böcker alls i sin bostad?

Hm, jag gör oftast olika saker med olika vänner, och en del av dem läser, andra inte. Och det är blandat gällande om det finns synliga böcker eller inte så jag skulle nog inte bry mig så mycket. Det är förstås trevligt att prata böcker och det kan vara lättare att komma in på det om det finns böcker. Men jag har märkt att det blir prat om böcker sen jag började jobba med det även med de som inte läser särskilt mycket.

Bonusfrågan: Den 1/2 är det löpningens dag så jag undrar om ni utövar någon idrott eller motionerar?

Litegrann blir det väl. Jag har ett program som jag kör med lite olika övningar och så blir det promenader, men lite si och så med regelbundenheten. Har ett rörligt jobb och det är jag glad över, men det räknas nog inte som motion.;)

20 reaktioner på ”Helgfrågan v 5

    • Visst är det så att det är olika saker som läses och olika mycket. Jag har vänner som inte läser böcker men vi har annat gemensamt, finns ju annat än böcker också 😉

  1. Jag tror att ett rörligt arbete är bättre än att ha ett stillasittande arbete och träna en timme på gymmet några dagar i veckan, så ett rörligt arbete skulle jag räkna som motion. Jag har ju tack och lov hund och häst som ger mig vardagsmotion, annars skulle jag nog vara väldigt stillasittande.

    • Ja det har du kan du nog ha rätt i. Jag tränade mycket på gym när jag hade stillasittande jobb,. Det känns bra att ha rörligt jobb det minimerar sittandet som det ändå blir en del av hemmavid etcetera. Hund och häst ger mycket motion, kan tänka mig att skaffa hund när jag inte jobbar längre.

  2. Vardagsmotionen är ju viktig, bör väl räknas tycker jag. Jobbar man t.ex. i vården eller omsorgen blir det ju en massa spring och sånt.

    • Visst är det skönt, men inte när det regnar. Jag promenerar sällan i regn, i alla fall inte från början, det kan ju hända att regn tillstöter under promenaden och det har hänt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.