Helgfrågan v 8


Torsdagskväll och dags för helgfrågan hos Mia som Just här Just nu har ställt: Bryr du dig om vilket förlag som givit ut  en viss bok?Har du ett favoritförlag som du alltid kan lita på ger ut böcker som passar din smak? Nej jag bryr mig inte om vilket förlag som givit ut en viss bok. Det är boken som är det viktiga och jag brukar inte tänka särskilt mycket på vilket förlag det är. Tror det blir en mix av olika förlag.

Bonusfrågan: Vilken bok står näst i tur att läsa härnäst?
Jag har precis börjat lyssna på The Wreckage av Michael Robotham. Det är femte delen i serien om psykologen Joseph O’Loughlin. Sen håller jag på med ett par andra böcker och vad det blir efter dem får jag se.  

 

 

22 reaktioner på ”Helgfrågan v 8

  1. Har inte testat att läsa Robotham ännu. Finns en bok till på Storytel, Good Girl, Bad Girl, som jag ska ta och lyssna på. Kanske bäst att passa på, jag ser nu att de tagit bort #2 i serien om O’Loughlin…

    • Men hoppsan, tar de bort böcker? Det har jag inte märkt, än, på Nextory men det kanske de också måste göra. Men synd när delar i serier som är bra plockas bort….Good girl bad girl finns också på Nextory, ligger i min ljudbokshylla, väntar med den tills jag lyssnat på serien med O`Loughlin tror jag, försöka ta en serie i taget…Blir intressant att höra vad du tyckte om den. 🙂

  2. Såklart boken är det viktiga, inte förlaget. 🙂 Men vissa förlag ger ju ut sådana böcker som intresserar extra mycket, och ger de t.ex. ut klassiker i nyöversättning kan de vara levererade med kompetenta nyskrivna för- eller efterord som man uppskattar extra mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.