Söndagens smakbit: Om det inte vore för dig


Det är söndag och som vanligt kan en dela med sig av en smakbit från boken som läses.

Det här är min första lediga dag den här veckan och avkoppling står högt på agendan. Läsning, tv-serier och lite tv-sport lär det bli. Jag håller som vanligt på med flera böcker och en av dem är Om det inte vore för dig av Delphine de Vigan. Jag tyckte mycket om Baserad på en sann historia av författaren och tänkt att jag ska läsa fler böcker. Smakbiten finns på s. 36-37 i boken.

 

 

Fler smakbitar finns hos Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten som håller i trådarna idag.

Trevlig söndag!

 

26 reaktioner på ”Söndagens smakbit: Om det inte vore för dig

  1. Jeg holder på med for mange bøker på en gang akkurat nå og derfor får jeg ikke lest noen ting 😀 Jeg skal prøve å få fullført min 1001-bøker bok siden det er en bok i lesesirkelen. Men så tror jeg at jeg må levere noen av de andre inn på biblioteket. Og heller låne dem en annen gang slik at jeg klarer å komme igang med lesingen igjen.
    Ha en riktig fin søndag!

    • Det kan absolut bli så att det blir för många som en har på gång. 😉 Men det är också bra på många sätt, då hinner en inte tröttna 😉 Spännande med 1001 böcker, under hur lång tid då? hoppas det går bra.

  2. Jag googlade lite och fann att hon skrivit många böcker. För mig är hon okänd men jag har tappat sugen med franska författare då jag inte funnit några som jag gillat. Nu ska Delphine få chansen att visa att det bara berott på tillfälligheter! Så tack för smakbit, och trevlig söndag

  3. Jag förstår att den äldre damen är dement. Min 92-åriga mamma är dement och bor på ett gruppboende. Det är sorgligt att man inte längre kan föra ett riktigt samtal med sin egen mamma.

    • Ja hon har skrivit Dagar utan hunger, inte läst den dock. Ja det är en tankeväckande bok men fint och ganska lättsamt skriven, inte tung att läsa iaf då här långt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.