Tänk snabbt v 14

Måndag och som vanligt dags för fem snabba hos enligt O.

Mina svar:

sommartid eller vintertid. Jag tycker om ljuset, det behöver en efter den mörka tunga årstiden. Men jag är inte förtjust i tidsändringen så det får bli vintertid som är normaltid.

Nyhetsfrossa eller inte. Ett tag blev det mer än vanligt men jag har dragit ner på det. Det blir ändå ganska mycket både på jobbet och privat.

Helgstudion eller vinterstudion. Känner till programmen men kollar inte på något.

lässvacka eller läsflyt. Jag vet inte om jag kan säga att det är det ena eller det andra. Jag läser men att säga att det är flyt är att ta i. Det är lite si och så med fokus.

läsa ut eller ge upp. När jag var yngre så läste jag ut i stort sett alla böcker. Men nu ger jag upp, om det inte rör sig om bokcirkelböcker och jobbläsning, det försöker jag ta mig igenom. I övrigt så ger jag upp böcker som inte funkar för mig – det finns så mycket jag vill läsa och tiden kort.

4 reaktioner på ”Tänk snabbt v 14

  1. Jag kollar alldeles för mycket på webbtidningarnas nyheter. Jag borde dra ned på det för det egna välbefinnandets skull. Inte så att jag tycker att man ska stänga ute allt som händer och sjunka ned i okunnighet, men mindre doser vore nog bra.

    • Nej stänga ute vill och behöver en ju inte göra. Jag håller mig uppdaterad men det är ju mycket samma nyheter så det funkar bra att minska. Och balans i livet behövs kände jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.