Fem en fredag – utrymme


Första maj och fredag och det är dags för fem hos Elisamatilda som handlar om utrymme.

1. Vad skulle du göra med mer förvaringsutrymme? Jag har ganska bra med förvaringsutrymmen. Men om jag hade mer så skulle en del grejer kunna försvinna. Jag gillar att ha saker framme, runt mig – inte allt förstås, men sånt som böcker, och en del annat som egentligen borde plockas bort.

2. Vad skulle du göra med en större bostad? Jag är nöjd med min stora tvåa och vill inte ha större bostad.

3. Skulle du hellre ha större kök eller badrum? Jag har stort kök och det behöver inte vara större. Men badrummet kunde ha lite mer förvaring och det behövs nog lite större yta för att det skulle vara möjligt.

4. vad skulle du göra med ett större sovrum? Sovrummet är ganska stort och jag skulle inte vilja ha större.

5. I vilket rum tillbringar du helst din tid hemma? Favoritrummet är vardagsrummet och favoritplatsen läsfåtöljen. Där läser jag, kollar på tv-serier, bloggar medmera.

 

 

20 reaktioner på ”Fem en fredag – utrymme

 1. Du föredrar också en fåtölj framför en soffa! Jag sitter sällan i soffan, problemet är att djuren, speciellt hunden vill sitta i knäet och det blir trång med både bok och hund. Men det är ju petitesser. Låter som du är nöjd med ditt boende!

  • Vad trevligt att ha djur runt sig! Det blir extra mysigt då. Men förstår att det kan bli trångt i fåtöljen. Jag sitter sällan i sofforna, fåtöljen är mysigare. Jo jag trivs.

 2. Du verkar vara lika nöjd med din lägenhet som jag. Vårt badrum är inte så himla stort det heller, men där finns ett badkar, och det är det viktigaste för mig:-)

  • Har också badkar men pendlar lite fram och tillbaka just nu gällandet det. Ibland vore det lättare med duschkabin, iaf rengöringsmässigt, men gillar badkaret också. Kanske har med åldern och ryggen att göra att jag börjat pendla lite. Men annars nöjd i det stora hela.

 3. Dom flesta jag läser om sitter i nån soffa eller i en skön fåtölj och läser, själv har jag enormt svårt för det. Jag vill ligga på sidan i sängen, vilket kan ställa till problem när jag som nu läser en stor och tung bok på 600 sidor. Jag får palla upp mig med kuddar och ligga på mage – och det gillar jag egentligen inte! *fniss*
  KRAM/Susie

  • Det är ju olika hur en vill och kan ha det. Men förstår att det blir tufft att läsa tegelstenar när det är så. Jag läser ofta innan jag somnar och det har blivit någon tegelsten men fick sen jag en gång fick nackspärr så tillåts inga såna i sängen 😉 Kram.

 4. Härligt att du är så nöjd med din lägenhet!Vi bodde i en tvårumslägenhet tidigare och trivdes väldigt bra, men trots att den också var stor så blev det trångt så småningom med alla våra hobbies och alla våra husdjur.

  • Ja det är härligt, viktigt att en trivs. Ok, det låter som att ni behövde större och fick det, blir ju trångt även i stora lgh med flera medlemmar i hushållet och hobbies. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.