Helgfrågan v 21


Dags för Mias helgfråga: Nämn en bok som du var tvungen att läsa i skolan, som du läst om i vuxen ålder och tyckt mycket mer om nu. (Just nu Just här).

Den bok jag kommer att tänka på är Brott och straff. Det var nog inte värsta tvånget iaf inte vad jag minns. Men jag tyckte mycket mer om den när jag läste om. Valde ljudboken vid omläsningen och det var Per Myrberg som läste, fantastiskt bra.

Bonusfrågan: Vad gör ni idag i det fina vädret? Varit ute en del, ganska skönt men blåste småkallt, lyssnat klart på Watching you av Michael Robotham, och plockat upp Döden i Gaillac av Peter May igen. Den har legat på sängbordet oavslutad ganska länge. Var lite seg och det gjorde att den hamnade på vänt. Men nu ska den nog bli utläst.

12 reaktioner på ”Helgfrågan v 21

    • Ja så är det ju med en del andra böcker också. Ser det inte minst i mitt jobb där många unga vill läsa böcker det pratas om, böcker som man bör vara mycket äldre för att läsa.

  1. Ja, jag vet inte om man glömmer bort det tråkiga och minns det bra, eller hur det är. Men tycker bara det upplevdes otvunget att få läsa skönlitterära böcker i skolan, som lite lyx att få vila från läroböckerna lixom. 😉

    • Det är nog så att en inte minns ”allt” och det är ju på sätt och vis bra. Jag har nog lite liknande minnen, upplevde det ofta som roligt att läsa skönlitteratur men det fanns en del böcker som lockade mindre 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.