Fem en fredag – Jeopardy 2


Fredag och dags för fem hos Elisamatilda. Mina svar:

1. Det är sommarens smultronställe. Vad är utomhus en fin sommardag?

2. Två saker som alltid finns i kylskåpet. Vad är ost och havredryck/mandeldryck eller liknande?

3. Det jag ser precis utanför dörren. Vad är mina grannars dörrar och ett vanligt trapphus?

4. En fysisk aktivitet jag inte förstår mig på. Vad är springa?

5. Något jag drömmer om just nu.  Vad är semester och förhoppningsvis en bra sommar som kommer att se annorlunda ut i dessa tider?

 

18 reaktioner på ”Fem en fredag – Jeopardy 2

 1. Jag förstår inte heller tjusningen med att springa. Som yngre höll jag på med mycket, dansa jazzdans, gympa, simma osv. men springa, nää försökte med exmaken några gånger men det var dödstrist. Ha en skön pingsthelg!

  • Jag har också hållit på mycket med olika saker men springa har jag aldrig kunnat landa i, försökt, men insåg snabbt att det inte var min grej. Tack, detsamma!

  • Spela fotboll med barnbarnen blir ju en hel annan grej än att springa kilometer efter kilometer eller mil. Kul att du lärt dig att gå med ljudbok och verkar uppskatta det. Det har jag gjort länge men är nu i en period där jag helst vill lyssna på naturen så det blir inte så mycket ljudbok på promenader, men lyssnar mycket andra stunder 😉

 2. Utomhus en sommardag, absolut. Försöker numera undvika mandelprodukter. Detta med att mandelodling utplånar bin känns inte okej. Ersätter med havregryn, minst gluten i det. Havredryck har jag aldrig testat, är det inte mycket tillsatser i sånt?

  • Ja det är inte dumt. Synd att det ska vara sådär med olika produkter, mandel är ju bra på många sätt. Det är inte så mycket tillsatser i havredrycken, iaf inte den jag köper. Man kan ju göra hemgjord också, tänkt att jag ska testa det någon gång. 😉

 3. Då bor du alltså också i lägenhet. Du borde ha fotat din ”farstu”;-)
  Springa har aldrig varit min grej heller. Kort distans var helt okej när jag var ung, men att springa fem kilometer som uppbyggnadsträning under vintern när jag spelade fotboll vara en pina.

  • Ja det gör jag. Foto ja, funderade lite över det men farstun är så himla tråkig 😉 nej springa har jag inte fått till det med alls, försökt någon gång för det är ju så fritt att kunna göra det när som var som, men insåg att det inte var min grej…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.