Söndagens smakbit: Close your eyes


Söndag och som vanligt kan en dela med sig av en smakbit från boken som läses.

Snart semester och det känns väldigt nice då min första omgång var tidigt på sommaren och känns ganska långt borta, kanske för att jag jobbat ett tag. Förhoppningsvis blir det bra väder och en hel del läsning. Dagens smakbit kommer från en av mina favoritserier och favoritförfattare när det gäller deckare/thrillers/spänning. Det är den åttonde delen om psykologen Joseph O’Loughlin av Michael Robotham: Close you eyes som jag lyssnar på. Smakbiten är från kapitel 46.

A strange feeling fills me now. Excitement rather than fear. This girl could be the architect of my undoing. She can bring my two worlds crashing together and I will be trapped in between.

 

Fler smakbitar finns hos Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten som håller i trådarna idag.

27 reaktioner på ”Söndagens smakbit: Close your eyes

  1. Tack för smakbiten! Inte läst något av den författaren. Hoppas du får en fin andra sommarsemester, verkar bli lite varmare temperaturer framöver.

  2. Den där smakbiten var jag tvungen att läsa flera gånger. Det låter djupt. Nu blir jag ju nyfiken på sammanhanget, kanske måste kolla upp den här boken litet närmare. Och vilken tajming med semestern och vädret! Det var perfekt väder i början av sommaren och nu kommer det tillbaka 🙂

    • Ja boken var otroligt spännande, utläst nu, och sorglig mot slutet. Men oj så bra! Om du läser serien så gör det i ordning, Robotham har också skrivit fristående bl.a. Liv eller död som var väldigt spännande tyckte jag. Ja lite tur, hoppas att det blir lagom varmt 😉

  3. Är karaktären liksom rättspsykolog eller något? Är boken mest driven av karaktärerna eller fallen? Jag är inte så förtjust i deckare men gilar ju Elly Griffiths Galloway-serie och tänkte om det här var något liknande?

    • Karaktären är psykolog. Det handlar mycket om såväl karaktären, liv, familj etcetera och fallen. Så både karaktär- och falldriven. Jag har bara läst en bok av Elly Griffiths, första i den serien, och det är ganska länge sen så kan inte riktigt säga om det är liknande. Beror ju lite på vad det är som du fastnar för i den serien. Det bästa är nog att läsa en bok och se vad du tycker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.