Veckans kulturfråga v 35


Enligt o har startat veckans kulturfråga och denna vecka handlar det om spänning att se på.

Vilken är den mest spännande film eller tv-serie du sett?

Det är ju väldigt svårt, ja i stort sett omöjligt, att välja en enda. Men bland det bästa som jag sett är Falsk identitet. Den finns på SVTplay. Den är intressant, spännande och bra. Hög kvalitet. Missa inte den!

Enligt o undrar också om vi sett den nya moderna Perry Mason och det har jag. Den är mörkare, i Noir-stil och annorlunda. Inte det bästa jag sett men den är sevärd tycker jag. Det var intressant att se en så annorlunda version jämfört med den äldre som jag också har sett. Bra skådisar som Mathew Rhys. Han är med i The Americans som man också kan se.

7 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v 35

  1. jag vet att maken var väldigt förtjust i Falsk identitet. jag såg inte alla delarna. Perry Mason minns jag ju och jag förstår inte varför den nya serien heter Perry Mason. jag kanske såg för lite av den

    • Du kan fortfarande se Falsk identitet- den är väldigt bra, alla säsonger! Ja den nya Perry Mason var lite trevande tyckte jag men den blir bättre så beroende på hur mycket du såg så….

  2. Falsk identitet har vi sett tre avsnitt av, väldigt bra! Men sen kom vi av oss. Vi är världens sämsta tv-tittare (men jag är världsbäst på att somna tidigt 😝). Men snart så!

    • Har hört fler som missat den, så du är nog inte ensam om det. Låt inte antalet säsonger avskräcka dig, den håller hela vägen! Jag hoppas på en till säsong men tveksamt om det blir någon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.