Fem en fredag – höst


Fredag och äntligen helg! Det är dags för fem hos Elisamatilda som handlar om hösten.

1. Vad ser du fram emot i höst? Jag har inga särskilda planer, lite svårt i dessa tider, men hoppas att det blir en så bra höst som möjligt. Fint väder vore inte fel och så en massa bra läsning.

2. När kommer höstkläderna fram? Här tänker jag kängor och tjockare jacka och det åker fram när behov uppstår.

3. När är det på riktigt höst?  När det är kalla och krispiga dagar och löv i olika färger.

4. Gör du något under hösten du inte gör någon annan säsong? Jag kommer inte på något skrivande stund men det kanske kommer när jag läser vad ni andra har svarat.

5. Vad tar du med dig från sommaren? Att det har varit en ovanlig sommar. Hemester och ovanligt mycket läsning. Blandväder med både hetta och svalt.

10 reaktioner på ”Fem en fredag – höst

 1. Just det ja. Kängor tänkte jag inte på eller höstskor åtminstone;-)
  Å visst blev det en annorlunda men helt suverän sommar. det sistnämnda gäller nog bara stor-Stockholm, som verkligen dragit vinstlotten med soltimmar i år. Har njutit för fullt och precis som du läst massvis med böcker.

  • Ja det har varit tid för läsning med den här sommaren. Det har övervägande bra väder i Stockholms län, lite svalt i juli men då jobbade jag så det var bra. sen blev det nästan för varmt för mig i augusti, men då var jag iaf ledig 😉 Höstskor eller kängor behövs så småningom 😉

 2. Böcker hör ihop med alla årstider, kanske varierar det var man läser, på sommaren på uteplatsen, på höst och vinter uppkurad i en fåtölj eller soffa med en mysfilt över benen. Trevlig sommarhelg, den sista enligt almanackan

  • Javisst är det så att böcker är en året runt grej, och så varierar det nog var varje person läser eller lyssnar. Tack, detsamma. Det regnar idag så lite höstkänsla men hoppas på lite mer varma fina dagar innan riktig höst tar vid.

 3. Visst är det härligt att läsa, jag läser nog allra mest på sommaren men jag har både en ljudbok och en pappersbok på gång samtidigt. Så visst blir det läst även på hösten.
  min blogg: Medeas Värld

  • Det är verkligen härligt att läsa. Jag läser ofta lite mindre på somrarna än övriga årstider, men i år har det blivit mer pga hemester. Jag har också alltid minst en ljudbok och en pappersbok på gång som jag läser parallellt. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.