Helgfrågan v 37

 


Helg och dags för Mias frågor: Finns det någon bokserie eller bok som du känner att du måste ta tag i att läsa, men som du av olika anledningar ej hunnit med?

Inte direkt. Men det finns förstås böcker som jag vill läsa och som det inte blivit av med, men det beror mycket på att jag är lite av en humörläsare och läser det jag känner för i stunden. Sen är det förstås böcker som ska läsas i bokcirklar men där ligger jag ganska bra till.

En bok som jag inte kom igång med som jag hade velat är Arnaldur Indridasons nya. Det berodde på att det är mycket på jobbet nu och blir mindre tid och ork för läsning. Men jag började på den igår, så förr eller senare blir det jag vill läsa oftast läst.

 

Mia har testat Shuffleboard och undrar: Har du testa något nytt och kul?  Nej inte vad jag kan komma på i skrivande stund.

12 reaktioner på ”Helgfrågan v 37

  1. Jag förstår egentligen inte varför gamla favoriter nästan förpassas till glömskans vrå. Så har det blivit för stackars Arnaldur Indriðason hos mig. Jag gillar ju honom, men jag har inte börjat med någon av hans andra serier efter den om Erlendur.

    • Det är lätt hänt att det blir så, är ju så mycket en vill läsa. Just Indridason har det inte blivit så med för mig, men med andra författare. Men det går ju bra att plocka upp igen om en känner för det 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.