Helgfrågan v 39


Torsdagskväll och som vanligt Mias helgfråga: Är det någon bok som går före i  kön i din TBR? (TBR= to be read) Svår fråga för mig då jag är en humörläsare och läser det jag känner för i stunden – ja frånsett böcker i bokcirklar och jobbläsning som kräver en viss planering. Men en bok som jag ser fram mot lite extra är Vinterfjäril av Zinat Pirzadeh. Väntar in den på jobbet och den kommer nog att bli läst ganska omgående när den dyker upp. Om jag inte suger på karamellen lite….Funderar på om jag ska läsa om Fjäril i koppel innan.

Bonusfrågan: Finns det någon bok du vill köpa pga omslaget?
Hm, det är en klurig fråga till för mig. Jag köper sällan böcker och omslag går jag inte efter de få gånger jag gör det. Men jag tycker det är kul med (fina) omslag. Vinterfjäril har förresten ett fint omslag.

 

WordPress håller på och bråkar så texten i inlägget blir inte som jag vill men men.

20 reaktioner på ”Helgfrågan v 39

    • Kul. Jag väntar in den från jobbet, sen blir det att låna den. Kan vara bra att fräscha upp minnet lite även om jag minns den i stora drag. Tror att jag kanske lyssnar om tillfälle finns. Är mycket nu med bokcirklar, boktipsande och jobbläsning….

  1. Köper inga böcker längre, men om så vore skulle aldrig bara omslaget vara det avgörande, om innehållet i övrigt inte lockade… det där förstår jag nog inte. 😉

    • Nej det är sällsynt att jag köper böcker också numera, men ibland kan det vara någon som jag vill äga. Hm, ja det där med omslag är en intressant sak, skulle kunna skriva en uppsats om det minst 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.