Fem en fredag – irritationsobjekt

Fredag och dags för fem hos Elisamatilda. Är i skrivande stund inte vän med WordPress, får inte till det med bild och länkning och är för trött för att hålla på med det. Men nu till andra irritationsmoment….

 1. Vad retar du dig på när du går ut och äter? Nu var det länge sen jag åt ute men en sak som irriterar mig är när servicen är dålig och ställen som inte klarar av att laga vegetariskt och inte har förståelse för allergiker.
 2. Vad retar du dig på under tv-tittande? Inte så mycket egentligen då jag bara tittar på det jag vill. Men reklam är jag jättetrött på så undviker såna kanaler.

3. Vad retar du dig på när det kommer till språk/grammatik? Jag kan nog störa mig på saker men har ganska hög tolerans. Gör mina språkliga konstigheter emellanåt.

4. Vad är något du retar upp dig på i hemmet? Hm, ja städning känns som en cirkelgrej. Så fort en städat så finns det något damm någonstans iaf.

5. Vad är något du gör som retar upp andra? Det får nog andra svara på, misstänker att det finns en del….

8 reaktioner på ”Fem en fredag – irritationsobjekt

 1. Jag kan nog skriva under på alla dina svarspunkter. Och jag har dessutom tre pälsklingar som gärna fäller hår överallt, sängen, golven, stolsdynorna….suck
  Visst är reklamen irriterande, jag tar bort ljudet under reklampauserna, det hjälper faktiskt lite.

  • Låter mysigt med djuren även om det är besvärligt med hår och en hel del jobb och ansvar också. Ta bort ljudet låter som en bra grej – jag ser nästan aldrig på reklambaserade kanaler numera.

 2. Så lika vi är i tankarna här:-) Ditt första svar är i stort sett identiskt med mitt, förutom den vegetariska biten. Har ingen aning var du bor, men jag lovar att det snart finns fler krogar med vegetarisk inriktning här än vanliga restauranger. Så här skulle du trivas.
  Tv-reklam står mig också upp i halsen, även om jag välkomnar den ibland för en kisspaus. Men fyra gånger på en timme behöver nog ingen gå på toa.

  • Bor i Stockholms län, finns en del restauranger med den inriktningen här, men det är inte direkt några höjdarställen, blir lätt lite samma samma. Stockholm är nog bättre, men åker inte dit så ofta nu. Reklamteve är otroligt tröttsamt, ser i stort sett aldrig på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.