Fem en fredag – drömmar

Då är det äntligen fredag och dags för fem hos Elisamatilda.

 

1. Vad har du för återkommande dröm/drömmar? Jag har inte direkt några såna men drömmer då och då om jobbrelaterade saker ihopblandat med annat som hänt. Oftast är det ganska konstiga drömmar med lite verkligt i. Kanske någon slags bearbetning.

2. Vilken är din största dröm? Oj det vet jag inte. Men klart att en vill att pandemin ska vara över.

3. Vilken är din största dröm som har gått i uppfyllelse? Det är nog att jag blev bibliotekarie och har ett jobb som jag verkligen gillar.

4. Har du någon gång drömt något som slagit in? Se svaret på förra frågan.

5. Vad är din största mardröm? Det är nog att människor som jag tycker om ska försvinna. Är inte bra på avsked.

Har fortfarande problem med att kommentera på blogspot, men försöker.

14 reaktioner på ”Fem en fredag – drömmar

 1. Det är alltid kul att man kan ”skryta med” att man älskar sitt jobb. Det kunde jag också göra, för på jobbet spenderar man faktiskt mera tid än hemma.
  Pandemin är nog hela världen totalt less på, vilket märks i antalet nya fall. Ingen orkar hålla på med social distansering med mera hur länge som helst.

  • Ja en gör ju oftast det, tillbringar mer tid på jobbet menar jag. Roligt att du också trivdes. Jag känner mig priviligerad, känt och känner de som inte trivs och har också sån erfarenhet.
   Nej det är nog så det är, men vi får försöka härda ut om vi ska bli av med eländet.

  • Ja det är jobbigt att människor som en tycker om försvinner, både de som går bort och de som kontakten av olika anledningar tar slut med. Det hjälper inte att det är livets gång.

 2. Vilka vackra höstlöv! Här finns inga kvar…
  Visst är drömmar en slags bearbetning, psykologer kan nog berätta mycket. Att själv tolka drömmar är inte så enkelt, man behöver se ett större perspektiv. Kul att du gillar ditt jobb, jag halkade in på ett bananskal…och sen ett till!

  • De är fina, mesta ligger på marken här och ganska trist tid nu. Ja det är nog så det är med drömmar, bearbetning och tolkning. Halka in på bananskal kan ju bli riktigt bra, det har jag gjort också inom några yrken. Bytt jobb flera ggr, och pluggat i etapper. nuvarande jobbet är det jag tycker mest om.

 3. fina höstlöv. vi har jättemycket löv på marken, men också en hel del kvar på träden. det hade varit väldigt trevligt med en pandemi i avtagande istället för tvärtom. hela livet är ett halkande på bananskal, känns det som

  • Ja bilden är fin, inte tagen av mig dock. Lite samma här med löven. Visst önskar en det med pandemin, men det blir väl att vänta på och hoppas på vaccin innan det sker känns det som….

 4. Pingback: Fem en fredag v. 46: Hjälp - elisamatilda.se

 5. Pingback: Fem en fredag v. 1: Omstart - elisamatilda.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.