Söndagens smakbit: Inställd resa till Sabarmati


Söndag och som vanligt kan en dela med sig av en smakbit från boken som läses.

En av böckerna som jag håller på med är Majgull Axelssons nya bok Inställd resa till Sabarmati. Den är lite speciellt skriven, med många trådar och karaktärer. Har en del funderingar kring skrivsättet och författaren som kliver in i texten ibland, men intressant att läsa. Jag har kommit nästan halvvägs. Men smakbiten är från sidan 14.

 

Fler smakbitar finns hos Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten som håller i trådarna idag.

Har fortfarande problem med att kommentera på blogspot bloggar. Trist. Är lite trött på det. Men jag har inte helt gett upp, utan gör mina försök.

22 reaktioner på ”Söndagens smakbit: Inställd resa till Sabarmati

  1. Jag har läst tre böcker av Axelsson men inte blivit så där riktigt god vän med henne. Om denna dessutom innehåller många karaktärer och verkar lite virrig då avstår jag nog, det är ju så frustrerande—Tack för smakbit!

    • Hm, om du inte riktigt gillat de du läst då kanske den här inte är för dig, men en vet ju aldrig 😉 Jag tycker inte att den är virrig men det är flera trådar och karaktärer och lite som att lägga ihop ett pussel att läsa – jag gillar det. Sen har jag en del funderingar och det är också intressant 😉

  2. Tack för smakbiten. Jag har aldrig läst något av den här författaren. Boken verkar lite komplex också, så det är nog inget för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.