Helgfrågan v 48


Torsdagskväll och dags för Mias helgfråga som handlar om advent och julpynt.

Har du pyntat klart? Bonusfrågan: Är det extra pyntat i bokhörnan? 

Nix inget julpyntande här än och det blir nog minimalt med det. Men någon adventsljusstake i fönstren och ljus att tända har jag iaf tänkt plocka fram tills det är dags dags.

I Bonusfrågan blir svaret nej. Jag läser dels i en kombinerad läs-, skriv- och tvhörna och i sängen innan jag somnar och lyssnar gör jag lite överallt. Men som sagt begränsat med pynt och jag vill inte ha det varken i läshörnan eller vid sängen.

12 reaktioner på ”Helgfrågan v 48

  1. Är också minimalist vad gäller pyntning, men en hyacint införskaffades idag, brukar dofta gott. Tog mig alltså från byn till stan för veckohandling idag på söndagsmorgonen, och det var rent förfärligt mycket julbelysning där i år. LED-lamporna har nog gjort att det frossas mer i sånt som ljusslingor. Reagerar motvalls och har inte mer lampor än nödvändigt, lite grinchen-aktigt nästan. 😉

    • Hihi så kan jag också bli, motvalls alltså 😉 det verkar som att det blir mycket av allt i år och det är nog många som behöver det. Jag kan tycka att det är ok med fina belysningar men är lite åt det min8malistiska hållet. 😉 hyacinter är fina men tyvärr för stark doft för mig….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.