Ny bok på gång – Michael Robotham

Snubblade över en glädjande nyhet när jag kollade kommande ljudböcker på Audible. Michael Robotham kommer med en ny bok. En fristående. Det dröjer till 24 juni, men den som väntar på något gott… 😉

Det ska bli spännande att se omslaget när det släpps. Jag har förbokat ljudboken, så nu är det nedräkning som gäller…..Som tur är så har jag några olästa (olyssnade) kvar att ta mig an. 😉

Lista på författarens böcker finns här

4 reaktioner på ”Ny bok på gång – Michael Robotham

    • Ja det känns jättekul! Det finns några böcker på svenska men tyvärr så är inte alla översatta, därför har det blivit att jag fortsatt läsa (lyssna) på engelska. Du får be bibblan köpa in alternativt fjärrlåna de som inte är översatta….

  1. Nu har jag, sent omsider, läst Shatter. Men nja, inte den bästa av böckerna tycker jag. Och det har nog inte att göra med att jag läste stället för att lyssna utan den var för förutsägbar. Men detta innebär inte att jag ger upp utan jag satsar nu på nästa bok i serien. Hade det inte varit för coronan hade jag skaffat din engelska/amerikanska ljudbokstjänst för att lyssna på resten av böckerna men då lyssnandet nu nästan helt uteblir för min del (starkt knutet till jobbpendling) så övergår jag till att läsa honom. Men om jag inte är färdigläst till nästa år så här dags och vi då ev börjar jobba på kontoret igen kommer jag definitivt att skaffa den. För de gör sig bättre som ljudbok än som läsning, precis som Nesser.

    • Intressant att höra vad du tyckte om den (och kul med ett livstecken 😉 ). Jag har ju lyssnat på i stort sett alla i serien och inte läst, men jag tror att det kan vara skillnad mellan att läsa och lyssna. Vissa böcker lämpar sig bättre för att lyssna på. Det är som du säger så med nessers böcker, har bara läst någon enstaka och den var fristående, och jag skulle nog inte ha läst böckerna om Barbarotti och inte eller vv som jag håller på med. Blir intressant att höra hur du gör framöver med MR böcker 😉 Jag har några att ta mig an, nya serien, och fristående innan den nya kommer i juni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.