Söndagens smakbit: Gangsters


Söndag och det har blivit dags för en smakbit. Jag håller på med med Klas Östergrens trilogi. Och har nu kommit till den andra delen, Gangsters. Jag fortsatte i stort sett direkt med den efter Gentlemen vilket säger en del, då jag inte är något stort fan av tegelstenar….

Det var klurigt att välja smakbit från Gangsters då böckerna hör ihop, man bör läsa dem i ordning, och jag vill inte spoila för den som inte läst. Jag har lyssnat på över halva men valt ett stycke ca 1/4-del in i ljudboken.

 

Fler smakbitar finns hos Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten som håller i trådarna idag.

17 reaktioner på ”Söndagens smakbit: Gangsters

  1. Jag har börjat lyssna på Gentlemen, första ljudboken på mer än tio år. Nu då jag samtidigt sitter och målar och är avslappnad då går det bra, annars var min erfarenhet att jag inte kunde hålla koncentrationen. Men Östergren läser magnifikt sin egen text. Tack för smak, få se om jag harvar vidare med denna också..

    • Kul att du kommit igång igen med att lyssna, är praktiskt då en kan göra annat samtidigt. Är det Renegater du lyssnar på? Har för mig att Östergren läser den. Björn Kjellman läser Gentlemen och det gör gan bra.

  2. Gentlemen och Gangsters har jag läst när de kom men drar mig för att läsa Renegater. Den är så väldigt tjock 😉 Det får nog bli till sommaren.

    • Ja den är väldigt tjock, drar öronen åt mig lite när jag tänker på att lyssna på den 😉 kan dröja innan jag tar eller så kör jag om jag fortfarande har lite flow…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.