Fem en fredag – framtiden

Långfredag och dags för fem hos Elisamatilda. Bildhanteringen går inget vidare i WP så jag hoppar bild idag.

1. Vad kommer du göra om två timmar? Det blir vid 16:15 tiden, kanske fixar middag.

2. Till när i framtiden skulle du vilja hoppa? Hm, vet inte om jag skulle vilja hoppa särskilt långt i framtiden, frånsett till när pandemin är över. Framtiden lär ändå komma.

3. Hur tror du ditt liv har ändrats om fem år? Svårt att sia om men jobbar kanske mindre.

4. Vad tror du att du har börjat med om ett år du inte gör idag?Privat borde jag väl ha något på lut men nej. På jobbet hoppas jag att det kan bli lite mer som vanligt med författarbesök och annat.

5. Vad är något du vill göra när nuvarande restriktioner är borta?Det är väl som för de flesta andra att jag vill kunna göra saker och träffa nära och kära, gå på teater etcetera.

19 reaktioner på ”Fem en fredag – framtiden

  1. Jag tror vi alla är lite inne på samma linje – framtiden är just framtiden och den ska man inte veta mycket om men lite förhoppningar har man ju.

    Glad påsk!

  2. Fastnar på ditt svar till fråga 4. Jobbar du på ett förlag eller ett bibliotek? Tänkte på ”författarbesök”. Jag har ju ett förflutet som grafisk formgivare på ett förlag för fackböcker, och träffar med författare blev ju ”kryddan”. Jag menar – gillade de mina förslag till layout/omslag, eller ville de ha nåt helt annat. Tyckte sådana möten var riktigt spännande.

    • Intressant förflutet du har! Det måste ha varit spännande, kreativt och givande. Jag jobbar på bibliotek. Har också jobbat med annat men det är nog bland det roligaste.

  3. En del vill upp i rymden, kolla hur det ser ut på Mars, en del vill träffa utomjordingar. Du vill till framtiden utan pandemin, jag kan bara hålla med dig.

    • Ja jag vill nog kanske göra det då, vara lite mer ledig, kanske trappa ner. Men jag har ett väldigt roligt jobb som jag trivs med och är nöjd som det är nu 🙂

  4. Pingback: Fem en fredag v. 14: Från knopp till tå - elisamatilda.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.