Fem en fredag – från knopp till tå

Det har blivit dags för fem hos Elisamatilda

1. Hur känns det i kroppen den här veckan? Jag var trött efter påskledigheten, kroppen ville tydligen vara ledig lite till. Men nu är jag piggare.

2. Vad gör du för att träna knoppen? Förutom att jag har ett jobb som hela tiden tränar knoppen så läser jag mycket.

3. Vilken typ av aktivitet gör en dålig dag till det bättre? Det beror lite på situationen men luft, rörelse och läsa en bra bok kan oftast göra mindre bra dagar/stunder bättre. Eller så grottar jag ner mig i en tv-serie/film.

4. Vad är vardagslyx för dig? Sovmorgon, ta dagen som den kommer, bara vara.

5. Hur känns det i sinnet om våren? Tycker om årstiden men våren är lite knepig. Oftast är det lite ”från täckjacka till bikini” och den långsamma våren som jag vill njuta av existerar knappt. Det passar inte mig.

9 reaktioner på ”Fem en fredag – från knopp till tå

  1. Håller med dig om sista punkten. Jag vill helst njuta långsamt, men det är som en ketchupflaska, först händer inget o inget och så plötsligt sprutar det ut över hela tallriken!

    • Det är givande på många sätt att ha ett rörligt jobb som är utmanande och väldigt roligt. känner mig privilegierad. Och ja det är nog lite som du säger, även om jag inte är där än, att en har med sig det sen.

  2. Ytterkläder är årstidens stora aber… Man är antingen för varm eller för kall. När jag läste ditt inlägg kom jag på att jag inte äger någon vårjacka alls, de senaste åren har det gått att gå från tunn dunkappa till ingen jacka. Vi får se om det bli samma sak i år eller om jag måste panikköpa någonting (ytterst osannolikt dock eftersom jag sällan är ute bland folk annat än i träningssammanhang i dessa dagar).

    • Ja det är klurigt det där med kläder och klimatet. Jag har för tjocka eller tunna ytterkläder och saknar bra mellanjacka, jag fryser lätt så hur så hur jag ska klä mig är nästan alltid ett frågetecken….

  3. Pingback: Fem en fredag v. 15: Konsumtion - elisamatilda.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.