Söndagens smakbit: Hjärtlinjer

Söndag och som vanligt kan en dela med sig av en smakbit från boken som läses.

Maj är här och juni inte långt borta (det går fort trots att tiden är konstig). Så få se när värmen kommer. Blir det kanske +25 på en gång? Hoppas på lite mer lagom övergång. Nåväl det blir som det blir. Nu dags för en smakbit. Från Hjärtlinjer av Brit Bennett. En bok som jag blev nyfiken på när förhandsinformationen om den kom. Sen hamnade den i bakgrunden då mycket annat lockat. Jag lyssnar på den men har tillgång till boken. Omslaget till ljudboken är lite annorlunda mot det på pappersboken. Smakbiten kommer från början av den.

Morgonen då en av de försvunna tvillingarna återvände till Mallard sprang Lou LeBon hela vägen till dinern för att meddela nyheten, och än idag, många år senare, minns alla chocken när den svettige Lou kom instörtande genom glasdörrarna, andfådd, med halskänningen mörk efter ansträngningen.

Fler smakbitar finns hos Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten som håller i trådarna idag.

24 reaktioner på ”Söndagens smakbit: Hjärtlinjer

    • Kul att du läst och gillat båda. Den här är intressant. var lite klurig att lyssna på i början tyckte jag. Nu har jag kommit längre in i den och historien växer mer och mer.

  1. I dag har vi vært og kjøpt nye planter til hagen. Det hjelper meg til å nyte våren, selv om det ikke er supervarmt ute. Jeg gleder meg til dagene en kan sitte i hagen og lese 🙂
    Ha en riktig fin søndagskveld!

    • Ja en ser fram mot finare och varmare väder. Börjar ju också närma sig sommar och semester, ett tag dit men tiden går fort så snart är en ändå där. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.