Fem en fredag – Hänt i veckan

Pixabay

Fredag, så skönt! Temat i fem hos Elisamatilda handlar om vad som hänt i veckan.

1. Vad i veckan fick dig att längta efter något? Gå med vinterkläder i maj får mig förstås att längta efter värme vilket jag misstänker att jag inte är ensam om att göra.

2. Vad i veckan fick dig att sakna något? Saknat sol, värme, nära och kära. Men förhoppningsvis blir det andra bullar till sommaren.

3. Vad i veckan gav dig lyckokänslor? Inget särskilt, har nog varit lite på mellannivå men fredag känns alltid bra, särskilt då det är ledig helg.

4. Vad i veckan fick dig att fundera? Insåg att semestern inte är superlångt borta, även om det dröjer tills det är dags. Hur blir sommaren i år?

5. Vad i veckan fick dig att vilja testa något nytt? Hm, jag har inte känt för att testa något nytt hemma, men det händer hela tiden saker på jobbet som leder till att jag testar nya grepp.

17 reaktioner på ”Fem en fredag – Hänt i veckan

 1. Ettan är vi helt överens om. De flesta svarade likadant, undrar varför;-)
  Kul att du är ledig under helgen. Min väderapp säger att det faktiskt ska bli varmt – relativt varmt – imorgon. I believe it when I see it. Man är ju luttrad;-)

  Härligt med semester. Själv är jag ju pensionär så jag har permanent semester, men jag minns längtan efter ledighet när jag jobbade. Men jag och min man jobbade alltid under sommaren och tog semester under våren/hösten/vintern istället.

  • Ja det verkar som att många svarade likadant på ettan, nog trötta på aprilvädret i maj ;). Varit ganska bra här idag men lite blandat också.

   Ja visst är det så att en längtar efter snär en jobbar. Kan vara skönt att vara ledig andra tidpunkter också som ni gjorde men kanske ville ni hellre vara lediga under sommaren? Men verksamheten styr ju oftast när det är eget företag. Låter som att du trivs som pensionär och det är bra. 🙂

 2. Jag skulle kunna kopiera dina svar rakt av :). Idag kom det snö här igen, det är ju för sorgligt. Men jag tänker att vädergudarna bestämmer sig för att kompensera oss för april och maj och bjuda på en underbar sommar istället. Hoppas kan man ju alltid 😊

  • Snö i maj protesterar jag starkt mot. Jag tycker vi är värda bra väder nu. 🙂 Varit lite bättre idag här men förstås en del regn. Vi får hålla tummarna för en bra sommar! 🙂

  • Ja det har en verkligen lidit brist på. Jo det har blivit en hel del nya grepp senaste tiden, och då lockar det inte fullt lika mycket hemma med nya grejer.

 3. Ja det är lätt att man deppar ihop nu. Här kom en rejäl hagelskur precis o temperaturen sjönk direkt till fem grader! ”hackar tänder” Fortsatt trevlig helg

 4. Pingback: Fem en fredag v. 19: Överflöd - elisamatilda.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.