Helgfrågan v 19

Det är ett tag sen jag svarade på Mias helgfråga och nu är det dags.

Har ni kollat på sommarutgivningen? Något ni ser framemot?

Lite koll har jag. Väljer en bok som jag sett fram mot ända sen jag fick veta att den skulle komma (december förra året), Michael Robothams nya. Har förhandsbeställt ljudboken på Audible. Den är planerad att komma vid midsommar. Sedan finns det en del annat som jag ser fram mot, men det hinns med tids nog.

Bonusfrågan: Något serietips på tv/streamingtjänster att dela med dig? Såg nyligen Morden på kustvägen på svtplay, 3 avsnitt. Den var ganska bra. Sen har jag börjat kolla på åttonde säsongen av den amerikanska advokatserien Suits. En serie som jag ser extra mycket fram mot är säsong 6 av Line of Duty som kommer 17 maj på svtplay. Gillat alla säsonger som jag sett!

16 reaktioner på ”Helgfrågan v 19

  1. De första säsongerna av Line of duty fanns inte kvar på Svt play när jag väl upptäckte serien men jag har sett en säsong (sannolikt säsong 4) och skulle görna se fler. Men det ör ju så svårt att få till det där tv-tittandet, jag är för trött på kvällarna.

    • Det är synd att en del inte ligger kvar längre. Line of Duty är en av de bästa serierna tycker jag. Ja det är klurigt det där. Jag ser oftast något avsnitt på kvällen men inte för sent, är nog lite mer kvällsmänniska än morgon och så jobbar jag lite olika tider, ibland sovmorgon och sent arbete.

  2. Har väldigt dålig koll på svts serier, antar att en del inte sänds markbundet utan bara på play (för mig en laptop-tittning som jag i möjligaste mån undviker).

    • Laptop-tittning är inte kul så det skulle jag också dra mig för. Den ena serien går på markbundet nu tror jag eller om den precis gått. Line of Duty kommer där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.