Fem en fredag – överflöd

Pixabay

Det är fredag, jobbat och det har märkts att många varit lediga. Sofflocket känns skönt och nu dags för fem hos Elisamatilda som handlar om överflöd.

1. Vad har du för mycket av hemma? Block med olika anteckningar. De förökar sig fortare än kvickt och det är svårt att rensa bort då många innehåller sånt som jag kan behöva.

2. Vad skulle gärna få fyllas på automatiskt i din kyl? Frukt, grönsaker och halloumi.

3. Vad är det mest onödiga i världen? Krig.

4. Vad är något du har alltid att ge andra? Är bra på att lyssna.

5. Vad kan du göra hur många gånger som helst utan att tröttna?Läsa och lyssna på ljudböcker. Sovmorgon tröttnar jag inte på i första taget. Detsamma gäller bloggning, det är bara tiden och orken som sätter hinder i vägen.

15 reaktioner på ”Fem en fredag – överflöd

  1. Trean och femman är vi helt överens! Hade många anteckningsböcker förut, men har faktiskt inte en enda kvar. Nuförtiden gör jag mina anteckningar i en gammal hederlig bordskalender. Du vet en vecka på ett blad.

    • Ja just det, vet vad du menar. Kalender har jag också som jag skriver i fast inte bordskalender. Skrivet ner olika saker i anteckningsblock, allt från tips, citat till massa annat. 😉

  2. Har också en massa block med anteckningar, men jag håller på att göra mig av med dem. Med det beror som sagt på vad anteckningar handlar om. Övriga svar håller jag helt med om också. Trevlig helg!

  3. Jag har haft ständig sovmorgon i flera år nu, och tröttnar aldrig på dte. Tyvärr innebär det också att jag missar soluppgångar och tidigt fågelkvitter men det får jag ta! Halloumi är så gott, åt en enkel nudelsoppa igår som jag toppade med stekta halloumitärningar och broccoli, smakade festmåltid!

    • Ja sådär är det, en missar förstås saker men jag skulle precis som du välja sovmorgon, utan att tröttna på det. Så fort jag får chansen väljer jag sovmorgon;) Halloumi är verkligen gott. Soppan låter jättegod!

  4. Pingback: Fem en fredag v. 20: Oväntat besök - elisamatilda.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.