Fem en fredag – prestation

Pixabay

Så skönt med fredag och ledig helg. Fem hos Elisamatilda handlar om prestation. Det blir det inte mycket av ikväll men ska försöka svara på frågorna.

1. Vad bidrar du med lite mer än vad dina grannar gör? Jag vet faktiskt inte om jag bidrar med något mer än de gör.

2. Vad senast gjorde du som du blev stolt över? Tog mig tid för ett samtal som blev långt och tålamodsprövande.

3. Vad gör andra bättre än du? Hur lång tid orkar du läsa? Skämt åsido så är det nog det mesta när det gäller praktiska saker. Handarbete av olika slag, städa, laga mat etcetera.

4. När presterar du som bäst? Tidsmässigt på eftermiddagen, mot kvällen är jag mest på g. En deadline kan få mig att prestera bättre men nu under pandemin så har jag kommit av mig lite. Ganska skönt på ett sätt.

5. Vilken idrottsgren presterade du bäst i under skoltiden? Hm, har nog inte varit så bra i någon idrott men tyckte volleyboll och handboll var ganska kul.

15 reaktioner på ”Fem en fredag – prestation

 1. Hahaha På trean svarade jag nästan som du. Så himla roligt tycker jag:-)
  Fyran – där är vi också helt överens:-)
  Volleyboll har jag aldrig spelat. Handboll har jag lirat några gånger men inte som ungdom. Gillar båda sporter, eller rättare sagt jag gillar alla sporter, dock speciellt fotboll:-)

  • Hihi, ja vi är överens på några, som vanligt ;). Jag testade flera bollsporter i skolan, säkert fotboll också, men var nog inte bra på någon, men en del var kul. Numera kollar jag bara på sport. 😉

 2. Jag har alltid varit en morgonmänniska. Det som ska bli gjort under dagen ska göras på förmiddagen. Jobba på kvällarna har jag aldrig gillat.
  Ha en skön helg!

  • Ja en är ju olika och det är nog bra att vi är unika på olika sätt. Jag önskar att jag vore en morgonmänniska men det tar lite tid att få igång maskineriet. 😉 inte så förtjust i att jobba för sent på kvällen men jobbar kväll ibland och det går lättast den här årstiden. Tack, detsamma!

 3. Bollsporter var inget för mig, dels var jag kort så jag nådde aldrig bollen, dels lärde jag mig inte reglerna, t.ex i basket. Kul att du också presterar bäst på kvällen

  • Basket var jag inte så förtjust i, men testade nog det också i skolan. Jag är nog lite mittemellan när det gäller prestation, eftermiddagen och mot kvällen är som bäst. Men inte så förtjust i att hålla på försent.

  • Ja så kan det absolut vara. Tror det var väldigt givande för den andra personen, och det var nog det även för mig särskilt när jag tänkt på det i efterhand 🙂

 4. Pingback: Fem en fredag v. 22: Runt knuten - elisamatilda.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.