Tankar om sommarläsningen

Det är första juni och jag har insett att det är hög tid att börja fundera över sommarläsningen. Och att bunkra upp med böcker från jobbet (sommarlån). Har två semesteromgångar och det blir inte så mycket resande fysiskt, men desto mer resande i böckernas värld. Och det brukar inte vara så tokigt.

Som vanligt är det humöret och lusten som kommer att få bestämma sommarläsningen. Men det finns förstås böcker som jag vill läsa och en lista över tänkbara böcker kommer det inlägg om när jag funderat en sväng till.

Har ni bestämt vilka böcker som ni ska läsa under sommaren, eller är det humöret och läslusten som kommer avgöra vilka det blir?

4 reaktioner på ”Tankar om sommarläsningen

  1. Det är ju alltid lika roligt att planera och göra listor men vad som sedan verkligen blir läst är ju något helt annat. Sommarens läsning kommer säkert också att styras av vad vi gör på semestern. Ju mer vi är hemma desto mer böcker kommer jag att läsa. Men vi får se hur det blir, det styrs lite av läget i Europa.

    • Visst är det kul med listor, och en annan femma hur resultatet blir, det är ju lite charmen i det hela. Ja få se hur mycket läst det blir, tror alltid det ska bli massor men gör ju också annat. Även om det blir hemester för min del. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.