Söndagens smakbit: Mörkret som faller

Semestertider och kanske uppehåll från smakbitar, men jag kör på som vanligt. Det är Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten och Astrid Terese på bloggen Betraktninger som växelvis håller i trådarna.

Min semester är slut, har jobbat lite (mjukstartat). Och det känns alltid lite småtufft när en varit ledig och sommaren är ju inte slut. Som tur är så har jag mer semester innan hösten tar vid. 😉

Nu till dagens smakbit som kommer från Mörkret som faller av Willy Vlautin. Den utspelas i USA, där ”allt är möjligt” ja iaf för en del. Huvudkaraktären Lynette saknar skyddsnät och desperat. Det är en stark historia som jag kände lite tveksamhet kring inledningsvis då jag också läser Shuggie Bain, men nu är jag fast i den här också.

18 reaktioner på ”Söndagens smakbit: Mörkret som faller

    • En får den känslan, hon är verkligen desperat. Det som smakbiten inte avslöjar får henne att agera på det här sättet och det kan en fundera mycket kring.

    • Det är bara förnamnet, tufft alltså 😉 det är varmt överallt nu när det är över +30, inklusive bibblan som jag jobbar på. Mer semester är nog alltid välkommet. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.