Helgfrågan v 39

Ett tag sen jag svarade på Mias helgfråga och nu är det dags.

Har du testat läsa e-böcker?

Ja det har jag. Men inte mer än någon enstaka gång, i brist på fysisk bok. Jättebra att det finns olika alternativ tycker jag. Men fysiska böcker och ljudböcker är det som passar mig bäst.

14 reaktioner på ”Helgfrågan v 39

    • Hm, njae, känns tveksamt för min del, men säger inte aldrig….en anledning till att jag inte tror jag ändrar mig är att jag inte gillar att läsa längre texter på skärm. Men kanske kommer annan slags läsning i framtiden? Då varken e-böcker, pappersböcker eller ljudböcker är aktuellt….

  1. Jag tycker att alla tre formaten har sina fördelar. E-böcker är det jag läser minst, men jag är glad att ha tillgång till dem. I synnerhet i sängen är de outstanding.

    • Det är helt klart bra med olika alternativ att välja mellan och hitta det som passar en. 🙂 Mig passar pappersböcker och e-ljudböcker bäst. Ljudböcker är väldigt praktiska och så får ögonen vila vilket behövs då jag använder skärm så mycket i jobbet och privat. Så visst är det bra att det finns att välja mellan efter behov, situation och vad som passar en.

    • Ja det har du rätt i, rogivande. 🙂 Ljudböcker tycker jag är praktiska, och skönt att vila ögonen då det blir mycket skärmtid på jobbet och privat. Men som sagt det är något speciellt med vanliga böcker 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.