Fem en fredag – målbild

Yes fredagkväll och ledig helg. Dags för fem hos Elisamatilda.

1. Vad gick du i mål med senast? Hm, en del grejer på jobbet och så gick jag lite tidigare idag, inte ofta det händer. Det blev visserligen inte så väldans tidigt men lite i alla fall. Även det lilla kan vara mycket i det stora hela.

2. Vad blir du inte klar med? Det finns nog massor, kollar runt mig i lägenheten på diverse grejer som behöver fixas med. Sorteras, rensas ut osv. Allt det där som ska bli av någon regnig dag…;)

3. Hur skulle du vilja göra om hemma? Bor i ett äldre hus och en del renovering behövs men vet inte om jag skulle vilja göra om något direkt.

4. Vad siktar du på i helgen? Inte så mycket planer. Kanske baka bröd, läsa och ta det lugnt.

5. Vad är något du vill göra i år? Träffa några vänner live som jag inte träffat på evigheter. Resa till England vore kul, men känner inte så mycket för det som det är, tror inte det blir i år.

12 reaktioner på ”Fem en fredag – målbild

  1. väl alla väntar väl på att kunna resa och röra sig fritt. baka bröd kan vara en bra avkoppling tycker jag. jag bor också i ett gammalt hus där en skulle behöva göra både det ena och det andra. men usch så dyrt!

    • Jag bakar ofta, köper nästan aldrig bröd, det är avkopplande och blir det bra så…det är nog så, resa får vänta ett tag till men förhoppningsvis så blir det av någon gång. Ja bor en i hus som du verkar göra blir det nog extra dyrt. Hyran höjs för mig som bor i lägenhet.

  2. Det är lätt att tappa sugen nu, jag har en gammal klasskamrat som jag återfann för tre år sedan efter 50 år och vi planerade förstås en träff följande sommar Men du hade pandemin slagit till och nu är det ju bara att fortsätta vänta och inte veta hur denna sommar avlöper. Då får vi glädja oss åt det lilla, som att komma iväg från jobbet lite tidigare!

    • Men vad roligt med klasskamraten som du återfann! och så pandemin som satt/sätter stopp för det. Jättetråkigt! Men det kommer en tid när ni kommer kunna ses! Så tänker jag om mina vänner, det måste det göra! Det är verklige lätt att tappa sugen men som du säger så får vi försöka glädja oss åt små saker, finns många egentligen!

    • Ja det låtet kul och lite lagom ibland med en weekend. Jag hoppas hela tiden att det kommer en tidpunkt då en kan resa avslappnat utan att tänka på smitta, munskydd, inte hamna i karantän och kunna ta sig hem etcetera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.