Fem en fredag – Hälsostatus II

Friday och ledig helg, superskönt! Den inleds med fem hos Elisamatilda

1. Vad är det bästa du har gjort för dig själv de senaste dagarna?Tagit det lugnt när jag behövt det. En sak i taget har varit melodin.

2. Vad ska du försöka ta dig an de kommande dagarna? Tvätta, städa….inget särskilt upphetsande men det behöver göras.

3. Vad blommar i dig? Vet inte, går lite på halv fart just nu, men känns bra att det är ljusare, och att det är vårtermin.

4. Vad har du dagdrömt om på sistone? Oj, lite tråkigt kanske, men kan inte minnas om jag dagdrömt senaste tiden.

5. Vad får du näring från? trevliga jobbarkompisar och låntagare. Solen som kom varit framme hela dagen idag.

10 reaktioner på ”Fem en fredag – Hälsostatus II

  1. Att ta det lugnt känns riktigt skönt, speciellt för en pensionär. Som penschis slipper man ju stressa, om man inte väljer att fortsätta som förr.
    Tvätta står också på programmet här. Städning får vänta till nästa vecka;-)
    Hoppas du får en lugn och skön helg utan storm och snö.

    • Ja jag försöker och behöver ladda batterierna, annars funkar det inte. 😉 Du verkar ta det lugnt, och det låter skönt, sen vill en förstås göra saker även som pensionär anar jag, men lagom. många pensionärer som jag känner är uppbokade i stort sett hela tiden, kan nog bli stressigt men men, alla är olika som tur är 😉 städning hinner du nog göra 😉 jobbar en som jag så blir det oftast på helgerna som sånt görs – för trött på kvällarna efter jobbet. Stormat inatt men det har nog varit och är nog värre på andra håll, iaf hittills. Detsamma!

  2. Tänker ofta på hur strikta de har varit i Finland med stängda bibliotek hur länge som helst…och är visst fortfarande fast de kanske får öppna här i februari. Skulle ha blivit tokig om jag inte kunnat låna böcker under så lång tid! Jag har svårt för detta med en sak i taget, jag rycker o sliter i det mesta och ingenting blir färdigt så du gör nog helt rätt

    • Jag vet, Finland kör på sitt sätt, påverkat många negativt när bibliotek och samhället stänger. Men nu har Finland väl öppet på bibliotek och har haft ett tag eller? Personligen tror jag inte på stängning av viktiga samhällsfunktioner och här i Sverige är bibliotek det, så stängning har inte varit eller är ok. Angående en sak i taget så har jag oftast många olika saker på gång samtidigt men jag försöker att göra en sak i taget….inte alltid det går, men jag försöker göra det i jobbet och privat, om jag lyckas är en annan femma. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.