Fem en fredag – om

Fredag och jobbhelg framför mig, passar på att svara på fem hos Elisamatilda. under jobbpaus.

1. Om du kunde se en film igen, vilken skulle det vara? Åh det var ingen lätt fråga. Men kanske Brokeback Mountain, sett den två gånger. Finns säkert många men kommer bara på den just nu.

2. Om du kunde begå ett brott och inte åka fast, vad skulle du göra? Ont om idéer men får kanske när jag sen kollar runt på era svar 😀

3. Om du skulle vara expert i ett ämne, vilket skulle det vara? Bara ett? Jag skulle vilja kunna många/mycket. Men om det bara får vara ett så något inom min bransch, dvs bokbranschen. Finns så många olika saker inom den.

4. Om du kunde skriva en toppsäljande bok, vad skulle du skriva om? Haha jag och mina kollegor brukar prata om alla böcker vi skulle kunna skriva, böcker som skulle sälja som smör i solsken. Idéerna avslöjar jag inte…😉

5. Om du kunde lägga till en sak i din dagliga rutin, vad skulle det vara? Inget som jag kommer på just nu.

25 reaktioner på ”Fem en fredag – om

 1. Hmmm….. spännande att ha en massa idéer med kollegorna, det torde ju betyda att det händer saker på jobbet som ni skulle kunna skriva om? jag har också väldigt många historier som jag tror andra skulle uppskatta, men det blir nog mer en novell skulle jag tro 😉 Ha en fin kväll!

  • Haha ja vi får mycket idéer av sånt som händer på jobbet och från alla trender som kommer. idéer saknas inte men att skriva nja… möjligen en novell då 🙂

 2. Haha, hoppas du får många ideer till din nya brottsliga bana! Skriva en bok är nog inte det lättaste, jag saknar tålamodet. Det gäller att inte bara berätta utan rätta, ändra, skriva om, hur många gånger som helst…huva!
  Trevlig helg

  • Idéer finns nog men som du säger så skriva nja, tänker på uppsatser som jag skrivit, var kul men också jobbigt. En del skrivit poesi har jag skrivit men det är ju korta texter och en roman….tror jag läser andras alster istället;) tack, detsamma!

 3. Hahaha! Det var då verkligen väldigt ”neutrala” svar. Ingen kan bli överraskad, besviken eller Oj-upplevelse;-)
  Med andra ord så är du rätt nöjd med ditt liv och är inte säker på OM du skulle vilja ändra på det.
  Men visst borde du ”go for it” och skriva en bok om ”Livet som bibliotekarie”. Det är ju så mycket lättare att ge ut böcker nuförtiden med ny teknik, så ”go for it”.

  PS. Som kuriosa kan jag säga att jag hade för avsikt att skriva en bok om rondeller. Japp du läste rätt. Jobbade ju på ett fackförlag som grafisk formgivare, och just rondeller kom till korta tyckte jag. Orkade jag med projektet – svaret är såklart nej. Lite synd kan jag tycka, men en sådan ”fackbok” hade ändå inte blivit en storsäljare så… DS.

  • Hm, tänkte inte på att de är neutrala men det har du kanske rätt i…;)

   Ändra på livet och saker kan man göra ibland men jag har inget behov av det just nu. 😉

   Skriva roman känns lite sisådär, tror jag hellre läser det andra skrivit men vem vet imorgon kanske jag ändrar mig 😀 Det var annorlunda med planer på bok om rondeller! Det är inte försent förrän en ligger med näsan i vädret, så varför inte göra det nu?! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.