Helgfrågan

Det är jättelänge sedan jag svarade på helgfrågan hos Mia (början av året när jag kollar i bloggen). Men nu är det dags.

Läser man när man lyssnar på ljudböcker?

Ja det tycker jag att en gör. Det är kanonbra att det finns olika sätt att läsa på. Jag läser minst lika mycket med öronen som med ögonen. Och det är berikande på många sätt. Dels så passar olika format mig vid olika tillfällen och så får jag mer läst i och med ljudböcker. Och inte minst så har min läsning blivit både bredare och rikare av att jag läser med både ögon och öron. Jag läser bland annat en hel del ljudböcker på engelska och det breddar mina kunskaper i språket och det krävs många gånger en större koncentration att läsa med öronen.

12 reaktioner på ”Helgfrågan

  1. jag läser mycket mer än jag lyssnar. men jag försöker få till tråkiga promenader med någon bra bok i öronen. jag koncentrerar mig mycket mer när jag läser. men det är bra att kunna välja. jag läser även på telefonen

    • Det är nog individuellt det där precis som så mycket annat. Det beror på boken och tidpunkten när det gäller koncentration för mig. Telefonen läser jag bara med öronen via, läser inte e-böcker men bra att det finns för den som vill.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.