Fem en fredag – upprepning

Fredag, vanlig jobbdag, lunch. Snart tre dagars ledighet! Dags för fem om upprepning hos Elisamatilda

1. Vilket ord eller fras upprepar du ofta? ”Det ska vi ordna” – på jobbet. Privat är det ja nej nog liksom…

2. Vad är ett album du kan lyssna på flera gånger? Hm jag lyssnar sällan på musik numera och när jag gör det är det oftast på enstaka låtar.

3. Vad är en historia du berättat flera gånger?Ingen specifik men är det något som jag vill berätta så gör jag det för flera 😉

4. Vad är något du alltid beställer på ett visst ställe? Oftast väljer jag det kan äta (vegetarian och allergier).

5. Hur hoppas du helgen blir som den förra? Lugn. Vore skönt med finare väder än förra.

18 reaktioner på ”Fem en fredag – upprepning

  • Ja vi är serviceminded och försöker hjälpa till så mycket vi har förmåga till, tycket det är a och o när en jobbar med service! Här är det sol idag så lovande, hoppas det ljusnar hos dig och du också får sol.

 1. Så positivt det låter med ”Det ska vi ordna”. Det är inte alla som har den inställningen när det gäller service.
  En lugn helg är något att se fram emot! Hoppas din önskan blir uppfylld!

  • Hoppas det blir så för dig, något upplyftande alltså 😀
   Ja vi strävar efter att ge god service och vi gör det också, tycker jag och vi får mycket beröm så det är nog sanning i det.

 2. Svarade precis som du på sista frågan, och prognosen ser ju lovande ut.
  Ja nej nog liksom – hahaha! Du låter som fotbollsspelare och/eller fotbollsexperter som intervjuas. Med andra ord är ju ”inne”:-)
  Sedan måste jag ju fråga en sak: Du är vegetarian. Vad tycker du om ”vegetariska hamburgare, köttbullar, köttfärs, pannbiffar, schnitzlar” med mera? Diskuterade det med min bästa kompis häromdagen. Vi var helt överens. Vi kom fram till att om man nu inte gillar/vill äta kött så varför ska man då köpa köttbullar och hamburgare med mera som inte innehåller kött men fortfarande kallas för köttbullar. Tror jag ska göra ett inlägg om den frågan;-)

  • Ja idag är solen framme, verkar lovande 🙂
   Hihi jag känner igen det där fast jag sällan kollar på fotboll men andra sporter och en del verkar ha ett liknande flöde när de intervjuas 😀
   Bra fråga som jag diskuterat med många. Personligen så är jag inne på samma linje som du nämner. Jag vill inte äta vegetariska köttbullar etcetera och gör det inte heller (kallar det isf för andra namn som det vegetariska namnet på rätten) men jag kan förstå att det finns de som vill ha den beteckningen, dels är det lättare med namnet och så blir det mer lika för de som äter vegetariskt, inte en stämpel av att äta annorlunda och vara det. Det har ändrats mycket att vara vegetarian men ses fortfarande som lite annorlunda, är själv med om det då och då. Intressant med inlägg om det, med olika perspektiv på det. Jag kan som sagt se det från olika håll.

 3. Knepigt med allergier om man ska äta ute. Vegetariskt är väl skapligt lätt att hitta om man inte bor i en byhåla som jag. Men jag äter allt o lite till…Det lät positivt med Det ska jag ordna, önskar fler skulle vara så tillmötesgående! Ha en finfin pingsthelg

  • Ja det kan ha sina sidor med allergier när en äter ute, oftast är det lättare idag på många ställen, men det finns de som inte klarar av att ändra och byta ut eller ta bort en ingrediens vilket är synd. Borde inte vara så svårt….Det kan vara lite svårare på mindre ställen, har jag märkt, beror nog delvis på efterfrågan på vegetariskt. Är den liten så blir det begränsat. Men jag har varit med om att man på mindre orter varit extra villig att fixa något utöver menyn och det uppskattas! Ja vi är bra på service får mycket beröm för att inget är omöjligt hos oss. Tack, detsamma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.