Det blev att bryta men också att börja på nytt med samma bok.

Det här med ljudböcker och uppläsare. Det började inte bra med uppläsningen av Something to hide av Elizabeth George. Kände nästan direkt att åh nej, det här kommer inte att gå, men jag gav uppläsningen av Vivienne Rochester (helt ny uppläsare för mig) en chans till, men den blev inte långvarig.

Det har blivit många uppläsare genom åren. En del så himla bra, andra mindre så. Den här uppläsningen var nog en av de…sämsta. Det här är, förstås, i mitt tycke (uppläsningen kan passa andra).

Hur som helst så hade jag bestämt mig för ljudboksformatet när det gäller Elizabeth George bok (brukar gå bättre än den fysiska när det är tegelstenar), Det kändes trist när det inte fungerade. Inget stort problem i sig egentligen men när en som jag är (ljud)boksnörd så hakade jag upp mig lite.

Slutet gott? Ja lite så känns det då jag upptäckte att ljudboken är inläst av en annan uppläsare, Simon Vance som jag lyssnade lite på och den var (är) helt klart bättre. Ljudboken fanns på Audible men inte på den jag har så det blev att fixa ett konto till, men vad gör en inte som (ljud)boksnörd. Jag har börjat från början och nu hoppas jag kunna fokusera på bokens innehåll.

4 reaktioner på ”Det blev att bryta men också att börja på nytt med samma bok.

    • Ja det är tråkigt när det blir så. Nu hade jag lite tur med den här då en annan läst in den också, och den uppläsaren är betydligt mycket bättre. Men det är ju inte alltid en har den turen.

  1. Pingback: Söndagens smakbit: Something to hide | Bokdamen - läser och lyssnar

  2. Pingback: Something to hide av Elizabeth George | Bokdamen - böcker, ljudböcker och lite annat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.