Fem en fredag – bäst

Fredag kväll och dags för fem hos Elisamatilda. Det handlar om att välja ut det bästa, oj inte lätt men here goes.

1. Vilken har varit din bästa semester? Det är som sagt svårt att välja bara en, men som anglofil blir det en av alla mina resor till England. På ett sätt är det nog den första. Hade visserligen inte ”bara” semester, jag pluggade och jobbade också, men den totala upplevelsen gav mersmak.

2. Vilken tycker du är den bästa månaden? Ja det var ju det här med att välja bara en…jag tycker om olika årstider. Den ljusa tiden är en favorit sedan tycker jag om hösten. De månader jag tycker minst om är februari och november.

3. Vad är nummer 1 i ditt liv? Det går inte att välja bara en. Märker att jag upprepar mig men men. Hälsan och de som står mig närmast är bland det viktigaste.

4. När tävlade du senast, och i vad? Jag är ingen tävlingsmänniska men det var väl i något spel för länge sedan.

5. Vad är det bästa med livet just nu? Att det inte dröjer så väldans länge till min första semesterperiod.

12 reaktioner på ”Fem en fredag – bäst

 1. familjen och hälsan betyder allt. föredrar också sommarmånaderna. februari värst. maj/juni bäst. England r aldrig fel. spela spel gör en bäst med barnbarnen. då gör det mig inget att förlora

 2. Jag har ju märkt den här veckan att ”bäst” betyder olika saker för olika människor. För mig så kan bara en sak vara bäst så den här veckans frågor var riktigt jobbiga att svara på.

  • Ja det är nog så det kan vara olika för olika människor, som det mesta är och det är spännande. Jag tycker att ordet bäst är…knepigt. Beror på sammanhang men det ger lite konstiga vibbar, utesluter.

 3. Det är svårt att välja vad som är bäst, det beror ju mycket på dagsformen. Englandssemester låter bra och att hälsan är viktig håller jag med om. November är en riktig tråkmånad, gillar mest september. Så härligt att du snart får semester, hoppas du kan koppla av och ha det skönt!
  Trevlig helg!

  • Ja dagsformen avgör en hel del. Det var en lyckad resa och tid i England (nästan ett år totalt). Ja det ska bli skönt med semester och två omgångar känns inte dumt. Hoppas också på det, planen är iaf så. Tack detsamma!

 4. Jag deltar gärna i löpartävlingar men jag vinner aldrig så vet inte om det räknas som tävling då. Fast jag tävlar ju mot mig själv. Håller med om att alla årstider har sin charm,.

 5. Håller med dig, stryk november ur almanackan! Totalt värdelös månad, mörk, dyster och kall.Att man börjar skylta jul redan i mitten av november är också bara stressande.
  Jag har aldrig varit i England. Har länge drömt om Skottland eller Irland men tror knappast längre att det blir av. Får njuta av de vackra vyerna på teve istället. Önskar dig en skön sommarhelg

  • Skönt att du håller med mig. November känns så onödig. England är ett favoritland, Skottland vill jag se mer av. Det är inte försent att resa, åk dit om du har möjlighet. njuta på teve gör jag också gärna. Ha en bra fortsättning på helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.